Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven?  Bekijk deze e-mail in je browser
 

UITSTEL ALGEMENE VERGADERING SYCOD

Beste lid van het Sycod,

De coronacrisis houdt ons nu al meer dan een jaar in een wurggreep. Ons sociaal leven staat op een laag pitje, vergaderen moet gebeuren via Zoom, Teams of een ander asociaal medium. Wat verlangen we allemaal om terug face to face aan tafel te vergaderen en dan af te sluiten met een gezellig glas.

De vorige algemene vergadering hebben we nog fysiek kunnen organiseren, weliswaar met 100 m² plexiglas en liters ontsmettingsgel. Voor dit jaar is een fysieke algemene vergadering uit de boze (Frank Corona is watching you) en vergaderen via Teams of een schriftelijke vergadering, daar ziet het bestuur echt het nut niet van in.

Daarom heeft het bestuur van het Sycod beslist om onze jaarlijkse algemene vergadering te verdragen tot het moment dat een fysieke vergadering terug toegelaten is en zolang het verdagen wettelijk mag. De 100 m² plexiglas hebben we nog en de pullen ontsmettingsgel zijn nog niet op.

We hopen dat iedereen zich kan vinden in deze verdaging.

Houdt u allemaal goed en weet dat er altijd betere tijden komen na een crisis. Gelukkig mag er nog altijd gezeild, gesurft en gefietst worden. En heel belangrijk: Een gezond lichaam is tevens een gezonde geest.

Het bestuur