Windsurfen@sycod

Toegegeven, aan het sycod is windsurfen niet alleen zich uitleven op zee en er je laatste trucs uitproberen… Neen, er komt meer bij te zien. Als de windgoden ons ook maar een beetje gunstig gezind zijn belt iedereen iedereen op en komen we samen aan onze sycod-spot voor een ongelooflijke sessie op zee en in de branding.

Maar daar stopt het niet bij, er heerst een heel positieve sfeer op het water, doe je je eerste gijp of lukte je eerste backloop dan roept iedereen luidkeels mee met je. Tips en trucs worden je graag meegegeven door de meer ervaren windsurfers.

Wanneer de condities het toelaten spreken we met een deel surfers af voor een descente van Koksijde tot Oostduinkerke, waveriden zonder je zorgen te maken om hoogte te houden... Zalig!
Daarna komt iedereen samen voor een après-surf in de gezellige bar en worden de 2 meter hoge golven snel 4 meter, maar we nemen het met een korreltje zout. Iedereen is welkom, er is een heel open sfeer tussen alle sycodsurfers! Dus kom gerust af, zomer en winter.