Windsurfen

Toegegeven, bij SYCOD gaat windsurfen verder dan slechts het uitleven op zee en het uitproberen van je nieuwste trucs. Nee, het is veel meer dan dat. Wanneer de windgoden met +6 Bft in petto hebben, verzamelen de windsurfers op onze geliefde SYCOD-locatie voor een onvergetelijke sessie op zee, te midden van de branding.

Maar daar blijft het niet bij; er heerst een buitengewoon positieve sfeer op het water. Of je nu je eerste gijp succesvol uitvoert of je een backloop hebt weten te landen, iedereen juicht luidkeels met je mee. De meer ervaren windsurfers staan altijd klaar om tips en trucs met je te delen.

Wanneer de omstandigheden gunstig zijn, organiseren we samen met een groep surfers een epische downwinder, waarbij je vrij kunt waveriden zonder hoogte te moeten houden... gewoonweg zalig! Vervolgens verzamelen we allemaal in de gezellige bar voor een après-surf. De golven lijken dan ineens van 2 meter naar 4 meter te groeien, maar dit nemen we met een knipoog.
Iedereen is van harte welkom, want er heerst een warme en gastvrije sfeer onder alle SYCOD-windsurfers. Dus aarzel niet om langs te komen, zowel in de zomer als in de winter.


Questions &
Answers

Vindt u uw antwoord hier niet? Stuur ons een bericht voor hulp.

Bekijk FAQ

Neen, SYCOD heeft geen windsurfmateriaal ter beschikking voor verhuur.

Neen, SYCOD geeft geen windsurfles.