Zeilen

Ontdek de adrenaline van catamaranzeilen bij SYCOD!

Welkom in de opwindende wereld van catamaranzeilen, waar snelheid, vrijheid en avontuur samenkomen voor een onvergetelijke ervaring.
Bij SYCOD ligt er een vloot van maar liefst tachtig catamarans, zowel clubboten als boten van onze vele gepassioneerde leden.

Waarom Catamaranzeilen?

Scheuren over de Noordzee, de wind in je haren voelen terwijl je met indrukwekkende snelheid over de golven glijdt, pure adrenaline!!!
Dit is precies wat catamaranzeilen zo speciaal maakt. Catamarans zijn ontworpen voor snelheid en stabiliteit, waardoor ze een unieke zeilervaring bieden voor zowel beginners als ervaren zeilers.

Voor beginners en gevorderden

Of je nu nog nooit hebt gezeild of een doorwinterde zeiler bent, bij SYCOD is er plaats voor iedereen. Onze ervaren instructeurs staan klaar om je de basisprincipes van het catamaranzeilen te leren of je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Misschien heb je al een boot en zoek je nog een leuke club om hem te plaatsen. Of misschien wil je heel graag een boot huren voor een seizoen?! Het kan allemaal in ons SYCOD.

Wil je graag een extra woordje uitleg? Contacteer onze beachmaster via info@sycod.be

Reserveer jouw privéles bij SYCOD

Questions &
Answers

Vindt u uw antwoord hier niet? Stuur ons een bericht voor hulp.

Bekijk FAQ

Gemiddeld behaalt iedereen zijn basisbrevet na 8 à 12u les.
Catamarans kunnen bij SYCOD gehuurd worden op seizoen basis. De enige voorwaarden zijn: in bezit zijn van een basisdiploma EN lid zijn van SYCOD.

Hierover vind je meer informatie bij de tool LEDEN.

Een boot huren op dag basis kan dus niet.

Zwemgerief, douche gerief, zonnebril en petje