SYCOD is prachtig gelegen, verscholen tussen de duinen. Hier geniet je van de unieke sfeer van ons clubhuis en kunnen watersporters zich helemaal uitleven.

Aanbod van SYCOD

Bij Sycod gaat het niet alleen om watersport; het is een warme en gezellige familieclub waar iedereen zich thuis voelt. Met een rijke geschiedenis en meer dan 1100 leden behoren we tot de grootste watersportclubs van België. Hier vinden jong en oud hun plek, want bij ons is er voor iedereen iets te beleven.

Onze jeugdkampen zijn legendarisch en bieden een onvergetelijke ervaring voor de jongere generatie. Onze sportwerking staat garant voor uitstekende service, zodat onze leden volop kunnen genieten van hun vrije dagen aan het water.

Questions &
Answers

Vindt u uw antwoord hier niet? Stuur ons een bericht voor hulp.

Bekijk FAQ

Neen, aan het eind van het jaar krijgen leden een mail om het lidmaatschap te hernieuwen. In december en januari geniet je van een vroegboekkorting.

Een waardebon of cadeaubon is 1 jaar geldig, vanaf de datum van uitschrijving. Plan je lessen tijdig in zodat er ruimte is om eventueel een les uit te stellen bij slechte weerscondities.

Nee, je hoeft geen lid te zijn om sportkampen te volgen. Als lid geniet je wel een voordeeltarief en krijg je voorrang op niet-leden om in te schrijven (tot 22/12).

Ja! Je kan als lid een badge kopen waardoor je buiten de openingsuren binnen kan in het gebouw. Badges worden eind februari gedeactiveerd tenzij je het lidmaatschap reeds vernieuwde.
Leden kunnen een badge kopen tijdens de openingsuren van de sportwerking.

Bezoek de 'over ons / bar' pagina

Groene vlag = watersporten mag en wij zijn aanwezig voor rescue dienst. (bel SYCOD Rescue 058/51 58 18)
Rode vlag = we zijn niet stand-by voor rescue dienst, maar verwittigen MRCC (059/34 20 10)
Geen vlag = watersporten mag op eigen risico. Wij zijn niet stand-by voor rescue dienst.

De vlag wordt opgehangen aan de boei op het strand. In beide gevallen raden wij aan om je te informeren over de weersomstandigheden – bij SYCOD crew of mede-kiters.

In de bevestigingsmail van jouw bestelling vind je een link naar het document voor de mutualiteit.

🚀 Volg ons op sociale media voor het laatste nieuws, updates en inspiratie! 📱💬 Tag ons in je posts en stories om betrokken te blijven bij onze activiteiten. Samen kunnen we geweldige dingen bereiken! 👥💪 #SYCOD #VolgOns #SocialeMedia